Diensten

Vind hier de diensten die grafiekfabriek aanbiedt!

Onze diensten

infographic

Infographics

Een infographic kan worden gebruikt om een duidelijke, beknopte samenvatting van statistieken of informatie te tonen. Dit is een geweldige manier om complexe ideeën of resultaten op een eenvoudige manier over te brengen.

Dus als student resultaten presenteren in een opdracht, scriptie of presentatie? Als consultant je aanbevelingen meteen glashelder voor de klant? Of als ZZP’er al je diensten in één oogopslag duidelijk? De infographics van Grafiekfabriek zijn waardevol voor iedere situatie!
Meer informatie

Logo's

Het is belangrijk om een goede eerste indruk te maken bij je potentiële klanten. Het eerste wat veel mensen zien van je bedrijf is je logo het is zichtbaar op al je communicatie. Je logo moet daarom goed passen bij je bedrijf en doelgroep(en).

Laat het bepalen van de stijl van je logo dus zeker over aan een professional. Het verdient zich altijd terug in de geloofwaardigheid van je bedrijf. Gelukkig kan het bij Grafiekfabriek zowel betaalbaar als professioneel!
Meer informatie
Professioneel logo
dashboard

Dashboards

Ons team is gespecialiseerd in het vertalen van jouw gegevens naar een visueel aantrekkelijk, inzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk patronen, trends en inzichten in jouw gegevens of administratie detecteren.  

Onze dashboards zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en zijn toegankelijk op elk apparaat. Bespreek met ons je wensen en wij maken een offerte voor je op maat. Wij nemen de datavisualisatie uit handen, zodat jij kunt focussen waar je goed in bent!

*Binnenkort beschikbaar
Offerte aanvragen
apartment linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram