Jouw informatie in een oogwenk duidelijk met een professioneel op maat gemaakte infographic

Onze designers zetten strakke data of complexe informatie om in professionele en visueel aantrekkelijke infographics. Binnen 3 tot 5 werkdagen een infographic waarmee je een blijvende indruk achterlaat! Makkelijk, snel en de scherpste tarieven. Bij Grafiekfabriek al vanaf slechts €149,-.
Vraag hier jouw offerte aan
Makkelijk en 100% vrijblijvend!
Bekijk ons werk

Hoe werkt het?

Jouw infographic in 5 eenvoudige stappen

1. Geef je wensen door en ontvang binnen 24 uur jouw offerte 

2. Akkoord? Wij gaan direct aan de slag!

3. Binnen 3 tot 5 dagen ontvang je het eerste concept

4. Feedback? We passen het aan en gaan door tot jij tevreden bent!

5. Alles naar wens? Gefeliciteerd, de infographic is van jou! 

Voor iedereen

Grafiekfabriek maakt visualisaties betaalbaar en daarmee beschikbaar voor iedereen. Hierin zijn we uniek. Bij ons geen dure pakketten van honderden tot duizenden euro's, maar professionele infographics inclusief een 100% tevredenheidsgarantie al vanaf €149,- (excl. btw). Hiermee is Grafiekfabriek met afstand de meest betaalbare service voor op maat gemaakte infographics van Nederland en België

Deze prijzen zijn afhankelijk van jouw specifieke wensen met betrekking tot bijvoorbeeld de hoeveelheid datapunten, het design, benodigde teksten en je gewenste termijn (bijvoorbeeld met spoed). Geef daarom je aanvraag hier gratis aan ons door, en ontvang binnen 24 uur jouw prijs.

Waarom Grafiekfabriek?

De allergoedkoopste


Snelle levering

Alleen de beste designers

100% tevredenheidsgarantie

Wat is een infographic?

Een infographic wordt gebruikt om informatie op een inzichtelijke en duidelijke manier weer te geven. Het visualiseren van strakke data of complexe informatie in makkelijker verteerbare infographics helpt om een positieve indruk na te laten.

Zelfs complexe processen of ingewikkelde structuren kunnen eenvoudig te begrijpen zijn met de juiste infographic. Het maken van goede infographics kan veel tijd en energie kosten, maar die tijd is nu voorbij. Grafiekfabriek maakt jouw op maat gemaakte infographic binnen 3 tot 5 werkdagen!

Waarvoor heb je een infographic nodig?

Er is steeds meer behoefte aan een visueel aantrekkelijk overzicht om een boodschap duidelijk te maken. Infographics kunnen in vele soorten en maten gemaakt worden, of voor verschillende doeleinden. Zoals voor het weergeven van statistieken, processen en/of informatie

Statistisch

Proces

Informatief


Een infographic kan worden gebruikt om een duidelijke, beknopte samenvatting van statistieken of informatie te tonen. Dit is een geweldige manier om complexe ideeën of resultaten op een eenvoudige manier over te brengen. De infographics van Grafiekfabriek zijn waardevol voor iedere situatie!

Compleet pakket: je ontvangt zowel de afbeeldingen als de bronbestanden van je infographic
Gemakkelijk & snel: geen ingewikkelde processen, binnen 3 tot 5 dagen jouw eerste concept
100% Tevredenheidsgarantie: Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent!

Onze infographics 

Bekijk voorbeelden van ons werk

  Vraag hier jouw op maat gemaakte infographic aan

  Vul het onderstaande formulier geheel vrijblijvend en binnen enkele minuten in en ontvang jouw offerte binnen 24 uur!

  Jouw infographic aanvragen

  Upload bestand
  Offerte aanvragen
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram