Over ons


Wie zijn wij?

Grafiekfabriek is in 2023 opgericht in Roosendaal. Wij zijn gericht op het inzichtelijk maken en effici├źnt overbrengen van informatie, statistieken of je merkidentiteit op basis van (data)visualisatie. Hiervoor werken wij samen met de beste designers ter wereld.

De visie van Grafiekfabriek is dan ook dat (data)visualisatie betaalbaar moet zijn voor iedereen met heldere en snelle communicatie. Dus wil je je boodschap of resultaten duidelijk overbrengen met een indrukwekkende infographic? Of een professioneel logo dat aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit en -waarden? Grafiekfabriek is beschikbaar voor iedereen!
Onze diensten
KVK:  
90769902
BTW-nummer
NL865447330B01
Rekeningnummer
NL67 RABO 0363 7855 15
100% tevredenheidsgarantie

100% Tevredenheidsgarantie

Voor Grafiekfabriek is klanttevredenheid als startup van cruciaal belang. Daarom hanteren we een 100% tevredenheidsgarantie. Dus ben jij na de eerste conceptversie(s) nog niet tevreden? Geen zorgen, wij gaan door tot je tevreden bent!

(Data)visualisatie voor iedereen

Ook is het voor Grafiekfabriek belangrijk dat onze visualisatie diensten beschikbaar zijn voor iedereen. We werken hiervoor samen met zelfstandige analisten en designers over de hele wereld met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Zodoende zijn visualisaties bij ons geen grote investeringen uitsluitend voor bedrijven met grote budgetten.
Offerte aanvragen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram