Over ons


Wie zijn wij?

Grafiekfabriek is een bedrijf opgericht in Roosendaal. Wij zijn gericht op het inzichtelijk maken en efficiënt overbrengen van informatie, statistieken of je merkidentiteit op basis van (data)visualisatie. Hiervoor werken wij samen met de beste designers en analisten ter wereld.

De visie van Grafiekfabriek is dan ook dat (data)visualisatie toegankelijk en betaalbaar moet zijn! Dus wil je resultaten of inzichten duidelijk overbrengen met een indrukwekkende infographic in een opdracht, scriptie of presentatie? Of een professioneel logo dat aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit en -waarden? Grafiekfabriek is beschikbaar voor iedereen!
Onze diensten
Infographic
KVK:  
90769902
BTW-nummer
NL865447330B01
Rekeningnummer
NL67 RABO 0363 7855 15
100% tevredenheidsgarantie

100% Tevredenheidsgarantie

Voor Grafiekfabriek is klanttevredenheid als startup van cruciaal belang. Daarom hanteren we een 100% tevredenheidsgarantie. Dus ben jij na de eerste conceptversie niet tevreden? Geen zorgen, wij gaan door tot je tevreden bent!

(Data)visualisatie voor iedereen

Ook is het voor Grafiekfabriek belangrijk dat onze visualisatie diensten beschikbaar zijn voor iedereen. We werken hiervoor samen met zelfstandige analisten en designers over de hele wereld met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Zodoende zijn visualisaties bij ons geen grote investeringen uitsluitend voor bedrijven met grote budgetten. Maar ook beschikbaar voor startende ondernemers, ZZP’ers, studenten of bedrijven met simpelweg minder budget!
Offerte aanvragen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram