Retourbeleid

Bij Grafiekfabriek leveren wij gepersonaliseerde producten. Wij wijzen je er zodoende op dat je akkoord dient te gaan met het beleid dat definitieve gepersonaliseerde producten uitgesloten zijn van herroeping en recht van retour.

Deze producten worden gemaakt op basis van jouw specifieke wensen. Tijdens het bestelproces wordt daarom ook gevraagd om te bevestigen dat je bekend bent met deze voorwaarden. De definitieve versie is na succesvolle betaling dan ook definitief.

100% Tevredenheidsgarantie

Grafiekfabriek hanteert een 100% tevredenheidsgarantie. Deze garantie geldt alvorens het moment van accorderen en daarmee opleveren van de definitieve versie. 

Dus ben jij na de eerste conceptversie, en na 2 eventuele revisies, nòg niet tevreden? Dan wordt jouw volledige aankoopbedrag z.s.m. gerestitueerd.

Herroepingsrecht

Uitsluiting herroepingsrecht digitale inhoud
Voor digitale inhoud die niet op een materiële drager (zoals een dvd, cd of cd-rom) is geleverd - hiermee worden vooral bedoeld app’s, muziekstream en diverse downloads - geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen, tenzij het product of de dienst al binnen de bedenktijd geleverd wordt. Het herroepingsrecht is uitgezonderd voor zover de consument verklaard heeft om akkoord te gaan met levering van de digitale inhoud tijdens de bedenktermijn.

Let op! Deze verklaring én de verklaring dat de consument afstand doet van zijn recht op ontbinding moet in de bevestiging van de overeenkomst worden opgenomen. (bron thuiswinkel.org)
Offerte aanvragen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram