FAQ

Vind hier antwoorden op jouw meestgestelde vragen.
Antwoord niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Welke diensten bieden jullie aan?
Op dit moment bieden we het creëren van logo's en infographics aan om jouw informatie te visualiseren!
Wat is een infographic?
Net als bij diagrammen wordt een infographic vaak gebruikt om informatie op een beknopte en duidelijke manier weer te geven. Afhankelijk van wat u wilt weergeven, kunnen grafieken of cirkeldiagrammen ook geschikte formaten zijn.
Waarvoor kan ik een infographic gebruiken?
Infographics zijn geschikt voor het visualiseren van statistieken, processen, en diverse informatie, waardoor complexe ideeën gemakkelijk overgebracht kunnen worden.  
Waarom een professioneel logo laten maken?
Een professioneel logo maakt een goede eerste indruk en vergroot de geloofwaardigheid en herkenbaarheid van je bedrijf.
Hoe vraag ik een offerte voor een visualisatie aan?
Vul eenvoudig het offerteformulier op de infographic- of logo pagina of offerte pagina in en ontvang binnen 24 uur jouw offerte.
Wat kost een logo bij Grafiekfabriek?
Een compleet pakket kost al vanaf €79,- excl. btw. Dit is inclusief twee of concepten, alle bronbestanden en onbeperkte revisies.  
Wat kost een infographic bij Grafiekfabriek?
De prijzen beginnen vanaf €149,- excl. btw, afhankelijk van jouw specifieke wensen en vereisten. Hierin zijn we met afstand de meest betaalbare service voor het visualiseren van jouw informatie! Vul eenvoudig het formulier op de infographic pagina of offerte pagina in en ontvang binnen 24 uur jouw offerte.
Hoelang duurt het voordat ik mijn visualisatie (logo of infographic) ontvang?
Wij gaan zo snel mogelijk met jouw visualisatie aan de slag. Het ontwerpen van een visualisatie kost nu eenmaal tijd. Doorgaans ontvang jij uiterlijk binnen 5 werkdagen jouw bestelling.
Ik wil graag een revisie aanvragen, hoe doe ik dit?
Je kunt gewoon reageren op de e-mail waarop wij de eerste concepten opleveren. Of neem even contact met ons op via [email protected] en vermeld hierbij het bestelnummer. Probeer hierbij zo volledig en specifiek mogelijk te zijn - zo kunnen we je het beste van dienst zijn!
Hoe lang heb ik om mijn feedback op te sturen?
Na het ontvangst van de e-mail met je (nieuwe) concepten heb je 2 werkdagen om te reageren met eventuele feedback. Indien je niet reageert binnen dit tijdvak wordt de bestelling automatisch omgezet in een definitieve versie. Hierna ontvang je z.s.m. de definitieve versie zonder watermerk en het bronbestand.
Ik wil mijn visualisatie toch nog aanpassen na het opleveren van de definitieve bestanden. Is dit mogelijk?
Het is altijd mogelijk om na het verstrijken van de revisie periode een aanpassing aan te vragen op je visualisatie. Echter zijn wij dan wel genoodzaakt om hier extra kosten voor in rekening te brengen. Deze kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen die je wilt hebben. Neem simpelweg even contact met ons op via [email protected] en vermeld hierbij het bestelnummer. Geef ook duidelijk aan wat je graag anders wilt hebben.
Hoe werkt de 100% tevredenheidsgarantie van Grafiekfabriek precies?
Grafiekfabriek hanteert een 100% tevredenheidsgarantie. Deze garantie is geldig voor het moment van accorderen en daarmee opleveren van de definitieve versie. Dit betekent dat wij revisies blijven aanbieden totdat jij 100% tevreden bent!
Hoe werkt het proces van een visualisatie (logo of infographic) laten maken?
  1. Geef je wensen door en ontvang binnen 24 uur een offerte.
  2. Bij akkoord starten we direct.
  3. Ontvang binnen 3 tot 5 dagen het eerste concept.
  4. Geef feedback; wij passen het aan tot je tevreden bent.
  5. Tevreden? Dan is de visualisatie van jou!
Wat zijn de voordelen van een visualisatie laten maken bij Grafiekfabriek?
  • Betaalbaarheid
  • Snelle levering: binnen 5 werkdagen
  • Alleen de beste designers
  • 100% tevredenheidsgarantie
Wat ontvang ik bij een logo van Grafiekfabriek?
Je ontvangt alle afbeeldingen (JPG en PNG), bronbestanden (AI en EPS), volledige eigendomsrechten, drie concepten, en onbeperkte revisies.
Offerte aanvragen
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram