FAQ

Vind hier antwoorden op jouw meestgestelde vragen.
Antwoord niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
Via onze dienstpagina's kan je makkelijk en snel een bestelling plaatsen. Allereerst vul je je algemene gegevens in, daarna vul je de data in en rond je de betaling af. Daarna gaan wij direct voor jou aan de slag! Binnen enkele dagen ontvang je jouw visualisatie.
Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Wij gaan zo snel mogelijk met jouw bestelling aan de slag. Het designen van een visualistatie kost nu eenmaal tijd. Uiterlijk binnen 5 werkdagen ontvang jij je bestelling.
Ik wil graag een revisie aanvragen, hoe doe ik dit?
Neem simpelweg even contact met ons op via [email protected] en vermeld hierbij het bestelnummer. Geef ook duidelijk aan wat je graag anders wilt hebben.
Wat is een infographic?
Net als bij diagrammen wordt een infographic vaak gebruikt om informatie op een beknopte en duidelijke manier weer te geven. Afhankelijk van wat u wilt weergeven, kunnen grafieken of cirkeldiagrammen ook geschikte formaten zijn.
Hoe lang heb ik om mijn feedback op te sturen?
Na het ontvangst van een opleveringsmail van een eerste versie of een revisie heb je 48 uur om te reageren met eventuele feedback. Ongeacht welke dag dit is. Indien je niet reageert binnen dit tijdvak wordt de bestelling automatisch omgezet in een definitieve versie. Hierna ontvang je z.s.m. de definitieve versie zonder watermerk en het bronbestand.
Ik wil mijn visualisatie toch nog aanpassen na het opleveren van de definitieve bestanden (dus na eerder akkoord of verstrijken van de 48 uur termijn voor een revisie). Is dit mogelijk?
Het is altijd mogelijk om na het verstrijken van de revisie periode een aanpassing aan te vragen op je visualisatie. Echter zijn wij dan wel genoodzaakt om hier extra kosten voor in rekening te brengen. Deze kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen die je wilt hebben. Neem simpelweg even contact met ons op via [email protected] en vermeld hierbij het bestelnummer. Geef ook duidelijk aan wat je graag anders wilt hebben.
Hoe werkt de 100% tevredenheidsgarantie van Grafiekfabriek precies?
Grafiekfabriek hanteert een 100% tevredenheidsgarantie. Deze garantie is geldig voor het moment van accorderen en daarmee opleveren van de definitieve versie. Dus ben jij na de eerste conceptversie, en na 2 eventuele revisies, onverhoopt nòg niet tevreden? Laat het ons binnen 48 uur weten door te reageren op de concept e-mails, en dan samen met jou naar een oplossing zoeken.
Offerte aanvragen
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram